CURSURILE DIGICONSTRUCT  ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE

 CURSURILE DIGICONSTRUCT  ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE

La finele lunii septembrie ne bucurăm să vă informăm că peste 70 din angajați au participat și au absolvit cursurile alese, iar în acest moment alți cca. 80 de cursanți din sectorul construcții sunt pe platforma e-learnig, on-line, pentru a se perfecționa sau a se familiariza cu noțiuni, concepte și teme noi, prezentate de trainerii noștri.

Avem 3 propuneri pentru dumneavoastră:

  1. Dacă încă nu v-ați înscris în grupul țintă, o puteți face accesând link-ul:

https://digiconstruct.ro/formular-inscriere/

  1. Dacă nu v-ați decis, vă motivăm să o faceți:
  • Învățatul este asemeni navigării în amonte: dacă nu avansezi, ești tras înapoi. De ce v-ați lăsa colegii/ firmele concurente să fie mai pregătiți decât dvs sau societatea dvs?
  • Competențe noi, șanse noi. Cred că asta este filozofia învingătorilor și trebuie să acceptăm provocările, căci, până la urmă, Albert Einstein avea dreptate: ”E o nebunie e să faci același lucru la nesfârșit, dar să te aștepți la rezultate diferite”
  • Cunoașterea este putere, de aceea niciodată nu ne putem opri din a învăța.
  1. Dacă am vorbit despre motivații, să vorbim și despre oportunități:
  • Beneficiați de cursuri on-line, din confortul casei/ biroului dvs;
  • Primiți materialul de curs după finalizarea orelor și certificat de participare;
  • Cursurile sunt gratuite;
  • Aveți acces la subiecte dintre cele mai actuale (Business Intelligence, Cybersecurity sau BIM), la câțiva traineri dintre cei mai bine cotați în domeniul lor.

Toate aceste oportunități de formare și perfecționare profesională continuă vin prin

Proiectul “DigiConstruct – Competențe digitale pentru industria construcțiilor” – SMIS 143383,  proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Pe lângă formarea personalului prin cursurile DigiConstruct urmărim și dezvoltarea de capacități proprii de formare la nivelul a minim 10 IMM-uri, care vor primi sprijin în organizarea de programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației si comunicațiilor.

Mai sunt foarte puține locuri, tot mai puțin timp, așa încât luați cea mai bună decizie chiar azi!

Irina Forgo

Director FPSC

Expert Comunicare și promovare