Vă așteptăm la evenimentele de la Galați și Constanța

 Vă așteptăm la evenimentele de la Galați și Constanța

Caravana DigiConstruct poposește la începutul lunii mai în Regiunea de dezvoltare Sud- Est, la GALAȚI, în cadrul Complexului muzeal de Științele Naturii ”RĂSVAN ANGHELUŢĂ” și la CONSTANȚA, la ultimul etaj al Hotelului Ramada by Wyndham .

Conferința de la Galați va avea loc în data de 4 mai, cu începere de la ora 10:00. Intitualată ”Prezent și viitor în construcții” conferința va prezenta proiectul DigiConstruct, oportunitățile de formare profesională oferite angajaților și managerilor din sectorul construcții, dar și Rolul și importanța raportărilor pentru statistica oficială sau Provocări în era printului 3D. Ne vor onora cu prezența reprezentanți ai Consiliului Județean Galați, Universitatea Dunărea de Jos, Inspectoratul de Stat în construcții Galați, dar și alte instituții locale, iar în deschidere va lua cuvântul dl președinte al FPSC, dl Cristian Romeo Erbașu.

Pentru sesiunea de informare de la Constanța am ales ziua de vineri, 5 mai, și o locație elegantă în partea de sud a stațiunii Mamaia, unde – pe lângă prezentarea proiectului DigiConstruct și a beneficiarului – vom discuta despre digitalizarea activității de construcții și vom asculta prezentarea propriilor experiențe ale unei firme locale în utilizarea tehnologiei BIM în proiectare.

Așteptăm reprezentanți ai firmelor din sectorul construcții, așteptăm să ne cunoaștem sau să ne revedem, să ne puneți întrebări, să ne transmiteți nevoile companiei în ceea ce înseamnă formarea profesională, cadrul legislativ sau orice aspecte de interes pentru continuarea activității și realizarea proiectelor de investiții din România, în speță din zona sud- est.

Nu ratați întâlnirea cu singura organizație reprezentativă din sectorul construcții și cu oportunitățile de a vă forma angajații în mod gratuit, în unele din cele mai moderne subiecte: cybercecurity, social media pentru afaceri, Business Intelligence sau Building Information Modeling (BIM)

Invitațiile și agendele evenimentelor le regăsiți mai jos.