Business Intelligence

 
 

DESPRE CURS:

Business intelligence (BI) combină analiza de afaceri, data mining, vizualizarea datelor, instrumente de date și infrastructură și cele mai bune practici pentru a ajuta organizațiile să ia mai multe decizii bazate pe date. În practică, știți că aveți inteligență de afaceri modernă atunci când aveți o vedere cuprinzătoare a datelor organizației dvs. și utilizați aceste date pentru a conduce la schimbare, a elimina ineficiența și a vă adapta rapid la schimbările pieței sau ale ofertei. Soluțiile moderne de BI acordă prioritate analizei flexibile în sistem self-service, datelor guvernate pe platforme de încredere, utilizatorilor de afaceri împuterniciți și rapiditatea în perspectivă.

Afacerile și organizațiile au întrebări și obiective. Pentru a răspunde la aceste întrebări și a urmări performanța față de aceste obiective, acestea adună datele necesare, le analizează și determină ce acțiuni să întreprindă pentru a-și atinge obiectivele.

Din punct de vedere tehnic, datele brute sunt colectate din sistemele de afaceri. Datele sunt procesate și apoi stocate în depozite de date, cloud, aplicații și fișiere. Odată ce sunt stocate, utilizatorii pot accesa datele, pornind procesul de analiză pentru a răspunde întrebărilor de afaceri.

Platformele BI oferă, de asemenea, instrumente de vizualizare a datelor, care convertesc datele în diagrame sau grafice, precum și prezentând oricăror părți interesate cheie sau factori de decizie.

Pentru a încuraja învățarea continuă și dezvoltarea cunoștințelor despre Business Inteligence, am pregătit cursul Business Intelligence. Dacă doriți să vă aflați mai multe despre BI, vă invităm să vă înscrieți la acest curs, organizat în cadrul proiectului DigiConstruct.

Calendar