Despre DigiConstruct

Este un proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, care se va derula în perioada noiembrie 2022 – decembrie 2023 și va fi implementat de către Asociația FEDERAȚIA PATRONATELOR SOCIETĂȚILOR DIN CONSTRUCȚII (FPSC).

 

Obiectivul general

Obiectivul general al proiectului “DigiConstruct – Competenţe digitale pentru industria construcţiilor” este realizarea unui program integrat de informare, formare si certificare in intr-o paleta completa de competente digitale pentru un numar de 350 de angajati din minim 35 de IMM-uri si asistarea a cel putin 10 dintre acestea in introducerea de programe relevante de învăţare la locul de muncă la 6 luni după finalizarea sprijinului.

Programul este multiregional si se deruleaza in regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei

 

Scopul Proiectului

Prin obiectivul general al proiectului ne propunem dezvoltarea si implementarea unui program integrat de masuri cu caracter informativ, de
formare si de consultanta, adaptat la nevoile specifice ale grupului tinta vizat, care va cuprinde:

 
+
un set de programe de formare pentru 350 de angajati cu accent pe intelegerea nevoilor de schimbare in vederea specializarii inteligente. Programul de formare contine o gama de tematici diversa, dar cu relevanta orizontala, competentele fiind partial relevante pentru orice IMM de pe lantul valoric al industriei. In plus, exista cateva cursuri avansate destinate personalului IT sau implicat direct in componenta de IT a firmelor. In total vom organiza 49 grupe pe 9 teme de curs.
+
O campanie de informare si constientizare care va contine inclusiv 7 regiuni, spoturi radio cu min 50 de difuzari, aparitii media prin campanii de PR, reclama in social media.
un program de consiliere adaptat pe profilele companiilor si, coroborat cu nevoile acestora, sa promoveze ideea dezvoltarii de capacitati proprii de formare adresat pentru minim 10 companii.

Pentru cine este programul?

 

Persoane fizice

Persoană angajată

CAEN in SNC și SNCDI

Compania desfășoară activitatea într-unul din domeniile specificate în SNC și SNCDI, în una din regiunile mai puțin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia);

Domiciliu în România

*cu excepția celor din Ilfov și București

Persoane juridice

Categoria IMM

(numărul de salariați < 250, cifra de afaceri anuală < 50 mil €, bilanțul contabil total anual < 43 mil €)

CAEN in SNC și SNCDI

desfășoară activitatea într-unul din domeniile specificate în SNC și SNCDI, în una din regiunile mai puțin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia);

Nu au beneficiat

nu au mai beneficiat de un serviciu similar, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 6 - Educație și competențe.

Obține Informații Date de Contact

De asemenea ne puteți scrie pe adresa de e-mail: digiconstruct143383@gmail.com sau sa ne telefonati la unul din numerele de telefon:

Iuliana Miu – Coordonator Recrutare și Monitorizare – 0722.222.481

Mădălina Pena – Expert recrutare și Selecție Companii – 0726.138.662

Gabriela Carpov – Expert Recrutare și Selecție Angajați – 0729.255.000