Cybersecurity Pentru Angajați

 

 

DESPRE CURS:

Aproape jumătate din toți angajații lucrează de acasă de la începutul pandemiei, potrivit unui sondaj recent realizat de Gallup. Fără îndoială, asta face ca munca de a proteja datele, rețelele și aplicațiile organizației să fie și mai dificilă.

Pe măsură ce granițele dintre muncă și timpul liber devin din ce în ce mai neclare, iar angajații folosesc dispozitive și resurse furnizate de companie pentru uz personal – cum ar fi rețelele sociale, cumpărăturile online și chiar telesănătatea – potențialul de atacuri cibernetice este mereu prezent.

Acum, mai mult ca niciodată, echipele de securitate, resurse umane și formare ar trebui să colaboreze pentru a ajuta angajații să evite și să prevină urmărirea cibernetică și atacurile atunci când accesează e-mailul, rețelele sociale și alte aplicații în timp ce folosesc resursele tehnologice ale companiei sau dispozitivele lor personale. În timp ce firewall-urile sunt eficiente în a împiedica hackerii să acceseze datele și serverele de e-mail ale organizației, aplicațiile utilizate de angajați pentru e-mailul personal, rețelele sociale și conferințele video îi pot lăsa vulnerabili.

Un atac cibernetic asupra unui angajat poate crea o povară uriașă pentru organizație – ținând de o parte persoana în cauză pentru ore sau zile și poate necesita securitate și suport IT din partea angajatorului. Ce puteți și ar trebui să faceți pentru a preveni un astfel de scenariu?

În calitate de specialist de resurse umane, înțelegeți că angajații din organizația dvs. caută îndrumare la dvs., mai ales atunci când utilizarea tehnologiei a crescut. Puteți juca un rol esențial în crearea unui mediu digital sigur pentru angajați prin încurajarea participării în cadrul cursului de Cybersecurity Pentru Angajați realizat în cadrul proiectului DigiConstruct.

Calendar