Lucrul De Acasă Pe Platforme Digitale

 

DESPRE CURS:

În fața riscului pandemic, am integrat cu toții munca de la distanță în rutina profesională, adaptându-ne din ce în ce mai bine la instrumentele necesare pentru a face acest lucru posibil. De exemplu, potrivit unui studiu Kaspersky, 48% dintre angajați participă acum în apeluri video într-o ținută mai informală, confortabilă, semnalând astfel adaptarea și acomodarea cu noul mod de lucru și comunicare cu colegii.

Cu siguranță însă, „noua normalitate” va evolua semnificativ, pornind de la experiența anului precedent și având în vedere diverse ajustări și optimizări mai ales din punctul de vedere al proceselor interne ale companiilor și al tehnologiilor folosite.

Necesitatea transformării digitale în ultimul an a însemnat în primul rând adopția la scara largă a aplicațiilor digitale – de comunicare, colaborare, interacțiune și multe altele. Companiile se vor uita la integrarea tuturor acestor instrumente într-o singură platformă, în condițiile în care acum folosesc în medie 6 aplicații distincte. 

Peste 66% dintre angajați consideră că existența unei platforme unice ar îmbunătăți fluxurile de lucru și nivelul de productivitate, după cum a arătat o cercetare globală realizată de RingCentral. Facilitarea colaborării de la distanță într-un cadru distribuit reprezintă o provocare. Tehnologia va evolua accelerat din acest punct de vedere și va juca un rol crucial în sincronizarea echipelor și în echilibrarea volumului de muncă.

Oferiți o încredere mai mare angajaților prin încurajarea participării în cadrul cursului de Lucrul De Acasă Pe Platforme Digitale realizat în cadrul proiectului DigiConstruct.

Calendar