Managementul Schimbării

 

DESPRE CURS:

Managementul schimbării este o abordare sistematică pentru a face față tranziției sau transformării obiectivelor, proceselor sau tehnologiilor unei organizații. Scopul managementului schimbării este de a implementa strategii pentru efectuarea schimbării, controlul schimbării și ajutarea oamenilor să se adapteze la schimbare.

Pentru a fi eficientă, strategia de management al schimbării trebuie să ia în considerare modul în care o ajustare sau o înlocuire va afecta procesele, sistemele și angajații din cadrul organizației. Trebuie să existe un proces pentru planificarea și testarea schimbării, comunicarea schimbării, programarea și implementarea schimbării, documentarea schimbării și evaluarea efectelor acesteia. Documentarea este o componentă esențială a managementului schimbărilor – nu numai pentru a menține o pistă de audit în cazul în care devine necesară o retragere, ci și pentru a asigura conformitatea cu controalele interne și externe, inclusiv respectarea reglementărilor.

Adoptarea unei abordări structurate a managementului schimbării ajută organizațiile să atenueze perturbările, să reducă costurile, să reducă timpul de implementare, să îmbunătățească abilitățile de conducere, să stimuleze inovarea și să îmbunătățească moralul.

Pentru a înțelege cum funcționează managementul schimbării și pentru a beneficia de efectele sale, să aplicați conceptele și instrumentele sale în domenii specifice ale afacerii vă invităm să vă înscrieți la cursul Managementul Schimbării, organizat în cadrul proiectului DigiConstruct. 

Calendar