ANUNȚ ACHIZIȚIE SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENTE

 ANUNȚ ACHIZIȚIE SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENTE

Pentru realizarea obiectivului general al proiectului este necesară achiziționarea unui serviciu de specialitate de la un operator economic cu experiență relevantă în domeniu.

Conform proiectului se vor achiziționa servicii de organizare a 7 conferințe regionale și 14 sesiuni de informare în format mixt (fizic și online).

 

  • Conferințele si sesiunile de informare vor avea loc în județele cu cea mai mare concentrare a industriei, în municipiile: Pitești, Craiova, Alba Iulia, Iași, Constanța, Oradea, Timișoara. Beneficiarul își rezervă dreptul de a decide organizarea celor 21 de evenimente în alte localități decât cele menționate anterior, în funcție de nevoile de promovare ale proiectului.
  • Conferințele se vor desfășura în format mixt (fizic și on-line) în 7 locații distincte, iar la fiecare eveniment vor participa un număr de minim 25 de persoane în sală, precum și cca. 50 în online.
  • Seminariile de informare se vor desfășura în format mixt (fizic și on-line) în 14 locații distincte, iar la eveniment vor participa un număr de minim 15 persoane în sala, precum și cca. 25 în online.
  • Prestatorul va asigura platforma online care va susține un număr de minim 45 de persoane/eveniment, dar și transmiterea evenimentului fizic în online.

 

Atașăm Cererea de ofertă și vă invităm să solicitați Specificațiile tehnice și modelul de contract, sau să solicitați orice detalii la adresele din documentul de mai jos, în măsura în care anunțul este de interes pentru dvs!