PRIMELE 9 EVENIMENTE DE PROMVARE

 PRIMELE 9 EVENIMENTE DE PROMVARE

În numai 3 luni de întâlniri cu constructori, proiectanți și producători de materiale de construcții, FPSC a derulat un total de 9 evenimente, din totalul de 21 pe care urmează să le organizeze în toată țara.

După ce am acoperit și Regiunea de Dezvoltare Centru prin sesiunile de la Sfântu Gheorghe și Sibiu, și prin conferința de la Brașov, echipa de proiect privește înapoi cu satisfacție și bucuria de a fi întâlnit oameni curioși, interesați de cursurile oferite prin proiectul DigiConstruct, dornici să se dezvolte profesional și să acumuleze informații noi.

Am dorit să aflăm punctele de vedere a două reprezentate ale echipei de implementare prezente ca speakeri la sesiunile de informare și conferințele de promovare.

Dna Adriana Iftime, manager de proiect și director general al FPSC ne-a răspuns cu bucurie:

  • DigiConstruct este un proiect care atrage atenția firmelor de construcții și din domenii conexe, Am avut în aceste evenimente experiențe deosebite, mulți participanți, indiferent de vârstă, care ne-au solicitat detalii în legătură cu tematicile cursurilor și cu posibilitatea de a se înscrie în proiect. Digitalizarea fascinează dar și responsabilizează și viitorul este, evident, al digitalizării. Experiența celor 9 evenimente ne dă certitudinea că proiectul va fi unul de succes.

În calitatea de expert comunicare și promovare, dna director FPSC Irina Forgo apreciază importanța acestor întâlniri fizice cu comunități de constructori din toată țara:

  • Am acoperit 3 regiuni de dezvoltare, am parcurs distanțe de sute de km și deși ritmul a fost unul alert, deplasările au însemnat un efort susținut, iar organizarea într-un timp atât de scurt a 9 evenimente a pus presiune pe întreaga echipă, pot spune că a meritat. Vorbind de digitalizare te-ai putea gândi că platformele disponibile online ar fi fost cadrul cel mai facil pentru a transmite  informațiile, nu ar fi fost necesară toată mobilizarea și tot efortul ultimelor luni. Recunosc, trăim tot mai mult în spatele ecranelor/ monitoarelor, însă nimic nu poate înlocui autenticitatea, prospețimea și bucuria întâlnirilor fizice, strângerile de mână, privirile sau întrebările participanților. Am absorbit toată energia constructorilor, a participanților, chiar și nemulțumirile sau așteptările acestora și am convingerea că, da, viitorul este al digitalizării atunci când vorbim de procese, însă trebuie să păstrăm un echilibru în toate. Așa că vă așteptăm și la celelalte întâlniri fizice, conform calendarului pe care îl găsiți pe https://digiconstruct.ro/